Wat is de patiëntomgeving? – Huisarts Integraal – Amsterdam
Header afbeelding
Huisarts Integraal
Willemsstraat 124 1015 JE
Amsterdam

Wat is de patiëntomgeving?

Huisarts Integraal werkt met het patiëntportaal. Dit doen wij om de zorg efficiënter en gemakkelijker te maken.

Met de Uw Zorg online heeft u inzage in uw actuele medicatiegegevens zoals bekend bij ons. U vraagt eenvoudig een herhaalrecept aan voor medicijnen die u vaak gebruikt.

Via de berichten module (eConsult) in de app kunt u medische vragen direct aan ons stellen. U kunt ter ondersteuning aan uw vraag een bijlage of foto meesturen. U ontvangt een melding zodra wij u hebben geantwoord. Let op! Voor spoedvragen belt u altijd de praktijk of de huisartsenpost.

In uw medisch dossier staan de gegevens over uw gezondheid zoals uw klachten en ziektes, medicijnen, allergieën, uitslagen van onderzoeken en informatie over uw huisartsbezoeken. Handig in een overzicht.

In het patiëntportaal staan ook de adresgegevens, contactgegevens, openingstijden en een link naar onze website.

Hulp nodig? Bekijk de gebruikershandleiding en de instructievideo’s over het gebruik van Uw Zorg online via de app en de website van uw zorgverlener.

 

Veiligheid

Uw Zorg Online is aangesloten bij MedMij, een stichting die betrouwbaarheid, veiligheid en privacy toetst. Sinds 2015 wordt dit door de Nederlandse patiëntenfederatie opgerichte programma gefinancierd door het Ministerie van VWS en brancheorganisatie Zorgverzekeraars Nederland. Je zorgverzekeraar heeft overigens géén toegang tot jouw patiëntenportaal en dus ook niet tot Uw Zorg Online.

Het patiëntportaal voldoet aan de wetgeving uit de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Daarnaast zijn er aanvullende voorwaarden op het gebied van autorisatie, authenticatie, logging, privacy en meer.

 

Regel met gemak uw zorg online!

In de patiëntenomgeving kunt u 24 uur per dag snel, veilig en online contact met uw huisarts hebben. Met uw eigen account logt u veilig in en hoeft u niet elke keer opnieuw uw gegevens in te voeren.

Hulp nodig? Bekijk de gebruikershandleiding en de instructievideo’s over het gebruik van Uw Zorg online via de app en de website van uw zorgverlener.

Herhaalrecepten aanvragen

Heeft u medicijnen nodig die u langdurig gebruikt en die eerder door uw huisarts zijn voorgeschreven? Dan kunt u online uw herhaalrecepten aanvragen.

Vragen stellen

Heeft u een medisch-inhoudelijke vraag waarop niet onmiddellijk een antwoord nodig is? Dan kunt u veilig een bericht naar uw zorgverlener sturen.

Dossier bekijken

Wilt u inzicht in uw medische gegevens hebben? Dan kunt u online uw dossier bekijken.

Naar patiëntenomgeving

Registreren / inloggen