Team – Huisarts Integraal – Amsterdam
Header afbeelding
Huisarts Integraal
Willemsstraat 124 1015 JE
Amsterdam

Team

Ons team staat voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn!

Huisartsen

Jidske Berkhout (praktijkhouder, aanwezig van ma-vr) 

Mijn naam is Jidske, moeder, stiefmoeder, partner en huisarts. Welkom bij huisarts Integraal.

Ik ben pragmatisch ingesteld en ik voel mij prettig bij een ‘no nonsens’ aanpak en leven. Ik kan intens genieten van relaties met mens en natuur. Samen met ons geweldige team ben ik er om jou te helpen een gezond en vervullend leven te leven. Ik hanteer een eclectische stijl van traditionele- en integrale geneeskunde en stimuleer tot zelfredzaamheid. Genezen doet het lichaam gelukkig vaak zelf en soms is daar een medische interventie bij nodig. In beiden heb ik mij gespecialiseerd.

Ieder teamlid heeft een specialisatie en tussendoor en in de pauzes wordt alles zorgvuldig afgestemd met mij en/of Milou. Zo staat ieder in zijn of haar kracht en wordt u adequaat en vakkundig geholpen.

 

Milou Kleijn ( aanwezig ma, wo, vr)

       
Mijn naam is Milou. Sinds juni 2023 ben ik met heel veel passie en plezier gaan werken als huisarts bij Huisarts Integraal.
Ik ben ervan overtuigd dat goede huisartsenzorg naast kennis en kunde ook draait om oprechte betrokkenheid en interesse. Dit gaat verder dan de lichamelijke klachten, en heeft veel te doen met lifestyle, sociale factoren en persoonlijke voorkeuren.
Daarom ben ik blij om u te leren kennen en zo zorg op maat te kunnen leveren samen met het warme team van Huisarts Integraal.

 

 

Spreekuur ondersteuner huisarts (SOH)

Nicky (aanwezig ma, di, do)

Moeder van René (29), Mandy (27), Ramon (24) en Dani (20). Oma van Vayèn (3) en Fynn (0) en getrouwd met Paul. Met haar jarenlange ervaring onder meer in het ziekenhuis en verschillende huisartspraktijken, is Nicky een echte alleskunner. Vanaf 18 maart is zij een gediplomeerd spreekuurondersteuner huisarts. Zij werkt letterlijk ter ondersteuning van de huisarts. Haar werk is haar passie.

 

 

Assistentes 

Tamara (aanwezig ma, di, wo, do)

Samenwonend met Tim. Na jaren lang in de luchtvaart te hebben gewerkt als grondstewardess heeft Tamara in 2021 de keuze gemaakt om een nieuw avontuur aan te gaan. Sinds 3 oktober 2022 mag zij als gediplomeerd doktersassistente door het leven gaan.

 

 

 

Mandy (aanwezig di, woe, vrij)

Ik ben Mandy en ik ben 27 jaar. In Juni ben ik gestart als doktersassistente bij het team van Huisartsenpraktijk Integraal!

Sinds 2020 ben ik gediplomeerd verpleegkundige en heb ik jarenlange ervaring in de thuiszorg. Hierna ben ik gaan werken als verpleegkundige in de technische thuiszorg en in Hospice in Vrijheid. In Oktober ga ik starten met de opleiding basis POH (praktijk ondersteuner huisarts) om mij daarna verder te specialiseren als POH Palliatieve Zorg en Oncologie. Ik werk met veel passie en plezier. Ik vind het heel bijzonder om mensen in hun laatste levensfase te ondersteunen en te begeleiden. Ik doe dit met heel veel liefde en haal veel voldoening uit mijn werk.

 

Praktijkondersteuner ouderenzorg

Marijke (aanwezig do)

Sinds 2008 is Marijke werkzaam als wijkverpleegkundige. Werken met ouderen ligt haar erg goed. Met deze reden is zij sinds april 2022 vol goede moed gestart als praktijkondersteuner ouderenzorg.

 

 

 

 

 

Orthomoleculair therapeut

Petrie Koenen (aanwezig vr)

Ons lichaam is een vernuftig werkende fabriek en brengt als mooi samenwerkend geheel elke dag talloze biochemische processen tot stand. Als orthomoleculair therapeut behandel ik daarom niet een klacht maar ga samen met mijn cliënt op zoek naar de oorzaak ervan in de onderliggende systemen. Omdat niemand hetzelfde is en elk lichaam anders werkt is behandelen voor mij maatwerk. Waar iets voor de één wel werkt geldt niet automatisch hetzelfde voor een ander.

Na mijn orthomoleculaire opleiding maakte ik mijzelf een aantal complementaire therapieën eigen. In een darmmicrobioom huist vaak een schat aan informatie om de oorzaak van klachten boven water te krijgen. Ook leerde ik welke voeding bijdraagt aan een betere gezondheid gebaseerd op de Ayurveda. Deze oude Indiase geneeskunde gaat ervan uit dat ieder mens verschillend is en dat je onevenwichtigheden in je gezondheid kunt herstellen door rekening te houden met wat bij jou past. Naast orthomoleculair therapeut ben ik ook darmconsulent en voedingsadviseur.

Wil je meer weten? Klik dan hier of neem contact op via 06 – 45 181 544.

Holistisch massagetherapeut

Bonny van de Pol (aanwezig vr)

Mijn naam is Bonny van de Pol, holistisch massagetherapeut. Ik voel me bevoorrecht deel uit te maken van “ Huisarts Integraal “.

Holistisch wil zeggen dat lichaam en geest elkaar beïnvloeden. Dus alles wat je meemaakt, voelt en vindt heeft zijn weerslag in je lichaam. We zijn ons niet altijd bewust van de taal van ons lichaam: vermoeidheid, onrust, stress, hoofdpijn, slapeloosheid, maag-en darmklachten. Omdat de holistische massage aandachtsvol is en in een langzaam tempo gaat, komt er vanzelf meer ontspanning in lichaam en geest. In een leven waarin we zoveel moeten en veel ballen in de lucht houden, helpt massage voor meer rust en balans.

Op basis van mijn bovenstaande zienswijze pas ik naadloos in de filosofie van Jidske.

Kinderen hebben een speciaal plekje in mijn hart, ook zij zijn van harte welkom in mijn praktijk.

Je kunt me bereiken op telefoonnummer: 06 – 11 511 724.