Praktijk overname – Huisarts Integraal – Amsterdam
Header afbeelding
Huisarts Integraal
Willemsstraat 124 1015 JE
Amsterdam

Praktijk overname

Geachte heer/mevrouw,

Met veel plezier en boordevol enthousiasme delen wij via deze brief mee dat wij, Huisarts Integraal, op 01-04-2022 de praktijk van huisarts Dr. Lith hebben overgenomen. Wij zijn uw nieuwe huisarts. En wij zijn uw team.

Een dorpspraktijk in de stad.

Integraal betekent allesomvattend. In integrale geneeskunde wordt er dus niet alleen naar losse, specifieke klachten gekeken, maar naar jou en jouw gezondheid als geheel. Wij zijn een informele praktijk waar wij werken aan gezondheidsbevordering.

 

Wat wij u willen bieden:

Doormiddel van deze brief willen wij u graag op de hoogte stellen van een aantal aanpassingen in onze praktijk.

 

Uw zorg online:

Vanaf nu is het ook mogelijk u eigen gegevens terug te vinden in uw eigen zorg online account. Via dit platform is het ook mogelijk medicijnen te herhalen, een vraag te stellen aan de huisarts (foto/ bijlage kunt u meesturen) maar u kunt ook uw eigen dossier inzien en uw uitslagen terugvinden. Staat u hiervoor open? Maakt dan via onze website www.huisartsintegraal.nl u eigen account aan.

Openingstijden zijn dagelijks van 08:00 – 16:00 uur.

Spreekuur dokter: dagelijks van 8:15 – 10:30 uur en van 14:00 – 16:00 uur

Spreekuur assistenten voor: Oren uitspuiten, BVO, urinecontrole, het geven van injecties, verwijderen hechtingen, wondbehandeling, Enkel- arm index afnemen, ECG afnemen, Bloeddruk en suiker controle en vanaf mei bloedafname, 30 minuten bloeddrukmeting, holter aansluiting.

Wilt u een afspraak maken voor op het spreekuur dan willen wij u graag vragen dit tussen 08:00 en 11:30 uur te doen.

Belt u voor uitslagen? Dan staan wij u graag te woord vanaf 14:00 uur.

Wilt u urine langsbrengen? Graag voor 11:00 uur en na 14:00 uur bellen voor de uitslag.

Voor het doorgeven van herhaalrecepten kunt u ons bellen en gebruik maken van optie 2. Ook is het mogelijk om herhaalrecepten via ons nieuwe mailadres aan te vragen. Email: info@huisartsintegraal.nl